HTML

A szabaduló szoba elég régóta ismert

2017.05.12. 12:07 danikk91

elsootoldal_negyedik_szabadulos-jatek.jpg

A számítógépes játékok körében mindig is népszerűek voltak a kalandozós, krimibe illő játékok, különösen igaz ez a szabaduló szoba bármely típusára, amely mindig megemelte a pulzust, bármikor meg kellett oldani valamilyen rejtélyt a kiszabaduláshoz. A szabaduló szoba azonban az elmúlt évek során a virtuális valóságból már áttelepült a teljesen valóságos életbe, ott szórakoztatva a játékban részt vevőket.

www.davincititkai.hu

A szabaduló szoba esetében a feladat egyáltalán nem változott a számítógépes változathoz képest, ugyanúgy feladatsorokat kell megoldani egy adott időintervallum alatt ahhoz, hogy ki lehessen jutni a szabaduló szoba fogságából. A szabaduló szoba esetében a kijutási idő egy óra hossza szokott lenni, amennyiben ennyi idő alatt nem sikerül megoldani a rejtélyes sztorit, akkor véget ér a játék, de természetesen ugyanúgy ki lehet szabadulni a szobából, csak sikertelen élményekkel.

Szólj hozzá!

Címkék: szabaduló szoba

A bejegyzés trackback címe:

https://viztereskandallo.blog.hu/api/trackback/id/tr7612500633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása